Comunicat de Presă

Ambasadorii Margret Uebber și Graham Paul în Vizită la Mișcarea Respect Moldova

Ambasadorii Margret Uebber și Graham Paul în Vizită la Mișcarea Respect Moldova
Ambasadorii Margret Uebber și Graham Paul în Vizită la Mișcarea Respect Moldova

Ambasadorii Margret Uebber şi Graham Paul – în vizită la Mișcarea Respect Moldova

Astăzi, Margret Uebber, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Federale Germania în Republica Moldova, şi Graham Paul, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Franţei în Republica Moldova, au fost în vizită la Mişcarea Respect Moldova, unde au avut o întrevedere cu Preşedintele Mişcării, Eugeniu Nichiforciuc şi prim-vicepreşedintele Radu Burduja.

În cadrul întrevederii, ambasadorii au fost familiarizaţi cu obiectivele pe care şi le-a propus Mişcarea Respect Moldova, care, la baza tuturor acţiunilor sale pune respectul faţă de ţară, faţă de cetăţeni.

Conducerea Mişcării a informat înalţii oaspeţi că pledează pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, cu accent pe construirea unei societăţi europene aici, astfel încât, în momentul în care se va produce aderarea, condiţiile din ţara noastră să fie similare cu cele din UE.

De asemenea, Eugeniu Nichiforciuc şi Radu Burduja au menţionat angajamentul ferm al Mişcării de a promova democraţia, statul de drept şi reformele autentice – condiţii obligatorii pentru asigurarea unei dezvoltări armonioase a Republicii Moldova.

În altă ordine de idei, conducerea Mişcării Respect Moldova a accentuat că rolul partenerilor externi în dezvoltarea Republicii Moldova rămâne în continuare unul esenţial, apreciind, totodată, tot suportul de care ţara noastră a beneficiat până în prezent.

Facebook
WhatsApp
X
Telegram
Email
Mișcarea Respect Moldova