Comunicat de Presă

Mișcarea Respect Moldova discută strategii cu International Republican Institute

Mișcarea Respect Moldova Discută Strategii cu International Republican Institute
Mișcarea Respect Moldova Discută Strategii cu International Republican Institute

Eugeniu Nichiforciuc, Preşedintele Mişcării Respect Moldova și Radu Burduja, prim-vicepreşedintele formaţiunii au avut astăzi o întrevedere cu Krzysztof Lisek, Directorul International Republican Institute Moldova și cu Nadejda Sacovici, Senior director pentru partide politice și guvernanță în cadrul IRI.

În cadrul întrevederii, Eugeniu Nichiforciuc a menționat că Mișcarea Respect Moldova este un partid nou, pro-european, care își propune să contribuie pe toate căile posibile la promovarea obiectivului de aderare a RM la UE.

„Mișcarea Respect Moldova este în prezent într-un amplu proces de construcție pe interior. Scopul nostru este să mobilizăm toate forțele sănătoase din teritoriu, ca după următoarele alegeri să contribuim, împreună cu alte forțe pro-europene, la asigurarea unei guvernări în Republica Moldova, care să continue procesul de integrare europeană”, a declarat el.

La rândul său, Radu Burduja a menționat că, la moment, Mișcarea Respect Moldova este în plin proces de identificare a partenerilor externi. „Încercăm să stabilim parteneriate cu colegi din SUA, Germania, Ucraina etc. Noi înțelegem că vom putea realiza obiectivele pe care le avem mult mai ușor, dacă vom avea parteneri puternici în exterior”, a spus el.

Conducerea Mişcării Respect Moldova a apreciat deschiderea IRI Moldova și a menționat că este sigură că o ulterioară colaborare va fi una eficientă și cu rezultate concrete.

Facebook
WhatsApp
X
Telegram
Email
Mișcarea Respect Moldova