Comunicat de Presă

Mișcarea Respect Moldova și Ambasadorul Lituaniaei Discută Integrarea Europeană și Securitatea

Eugeniu Nichiforciuc, preşedintele Mişcării Respect Moldova, și Radu Burduja, prim-vicepreşedintele formaţiunii, au avut ieri o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Lituania în Republica Moldova, Tadas Valionis.

În cadrul întrevederii, au fost abordate aspecte legate de integrarea europeană a Republicii Moldova, dar și de securitate.

Conducerea Mişcării Respect Moldova a reiterat angajamentul ferm al formațiunii de a întreprinde toate acțiunile necesare pentru a asigura viitorul Republicii Moldova în marea familie a Uniunii Europene.

„Ne propunem să construim Europa la noi acasă, în Republica Moldova, ca, atunci când vom adera, să nu fim tratați ca niște rude sărace, dar ca o țară cu un nivel de viaţă înalt”, a menționat Eugeniu Nichiforciuc.

Radu Burduja a menționat necesitatea unei bune colaborări cu partenerii occidentali pentru a spori nivelul securității naționale a Republicii Moldova.

Totodată, conducerea Mişcării Respect Moldova a exprimat poziția formaţiunii că e necesar de acționat și în vederea asigurării securității regionale, ca o condiție obligatorie pentru dezvoltarea normală a regiunii în continuare.

Facebook
WhatsApp
X
Telegram
Email
Mișcarea Respect Moldova